Het bestuur

 Gerry Metz, voorzitter

Gerry is creatief therapeut en andragoloog – en gepensioneerd. Gerry was werkzaam binnen GGZ inGeest en was daar onder andere verantwoordelijk voor (de begeleiding bij) maatschappelijke participatie van cliënten. Vanaf 2018 maakt zij deel uit van het bestuur van de Opstap.
Sinds 1 januari 2020 is Gerry voorzitter van de Opstap.

 

 

Ton Jagt, penningmeester

Ton is concern controller bij Pantar, een groot sociaal leer- en  werkbedrijf in de regio Amsterdam en Diemen en hij is tevens, sinds 2008, penningmeester van de Opstap. Als zodanig is hij  – by far-  het langstzittende bestuurslid van de Opstap.

 

 

 

Peter Hoekstra, secretaris

Peter is socioloog – en gepensioneerd. Hij placht zich bezig te houden met organisatie en datamanagement in de bestuursdienst van de Universiteit van Amsterdam. Peter is sinds 1 januari 2020 secretaris van de Opstap, waar hij zich weer bezighoudt met gegevens en organisatieontwikkeling.

Wat biedt De Opstap?

Stichting De Opstap biedt cursussen in beeldende vorming voor mensen met een psychiatrische achtergrond. Je kunt cursus volgen voor één dagdeel per week. Daarnaast bieden wij een vrije werkplaats.

De lessen zijn serieus en vragen om betrokkenheid. Aan de hand van opdrachten kun je je talenten en technieken ontwikkelen. Het samen bekijken van het werk is onderdeel van de les.

Contact

Stichting De Opstap
Mauritskade 24
1091 GC Amsterdam
020 665 62 15
info@deopstap.nl

Bellen kan dinsdagmorgen van 10:00 tot 12:00 uur en donderdagmorgen van 10:00 tot 12:00 uur.

Intakes worden, op afspraak, gedaan op dinsdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur.