Het bestuur

Gerry Metz, voorzitter

Gerry is creatief therapeut en andragoloog – en gepensioneerd. Gerry was werkzaam binnen GGZ inGeest en was daar onder andere verantwoordelijk voor (de begeleiding bij) maatschappelijke participatie van cliënten. Vanaf 2018 maakt zij deel uit van het bestuur van de Opstap.
Sinds 1 januari 2020 is Gerry voorzitter van de Opstap.

 

 

Elbert Hidding, penningmeester

Elbert woont in Arnhem en werkt als verantwoordelijke voor de internal audit support service bij CGIAR,  een internationaal platform waar partnerorganisaties gezamenlijk innovatieve oplossingen nastreven voor voedselzekerheid. Daarnaast deelt hij zijn kennis en begeleidt hij studenten aan de HaN University of Applied Sciences.

 

 

Paul Asberg, secretaris

Paul is gestopt als directeur bij HVO-Querido. Hij wil maatschappelijk betrokken blijven en zijn steentje blijven bijdragen. Aan wat dat precies en allemaal zal zijn is hij nog zoekende en wil niet in 7 sloten tegelijk springen. Maar een bijdrage kunnen leveren aan De Opstap vindt hij een mooie kans die past bij zijn beeld van en behoefte aan maatschappelijk betrokken zijn.

 

Wat biedt De Opstap?

De Opstap biedt dagbesteding in de vorm van creatieve cursussen voor Amsterdammers die kwetsbaar zijn ten gevolge van psychische problematiek.

Je kunt cursus volgen voor één dagdeel per week. Daarnaast bieden wij een vrije werkplaats.

De lessen zijn serieus en vragen om betrokkenheid. Aan de hand van opdrachten kun je je talenten en technieken ontwikkelen. Het samen bekijken van het werk is onderdeel van de les.

Contact

De Opstap is HKZ gecertificeerd.Stichting De Opstap
Mauritskade 24
1091 GC Amsterdam
020 665 62 15
info@deopstap.nl

Wij zijn van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar.

Kennismakingsgesprekken worden op afspraak gedaan.