Reizende Tentoonstelling

De Opstap biedt een Reizende Tentoonstelling: een kleurrijke tentoonstelling met werk van cursisten van De Opstap. Uit een aanbod van meer dan 100 werken zijn twaalf kunstwerken gekozen die een reis zullen maken langs de relaties van en geïnteresseerden in De Opstap.

Deze werkstukken zijn uitgekozen op originaliteit en diversiteit, ze laten diverse technieken zien en materialen waar tijdens de lessen mee wordt gewerkt.
De werken kunnen zowel uw instelling opsieren, als een beeld geven van de creativiteit van de “Opstappers” en het stapje in de goede richting dat zij hebben genomen.

De kunstwerken worden geëxposeerd voor een periode van zes weken. Wij zorgen voor vervoer van de kunstwerken. De werken worden door de instelling zelf opgehangen (denk aan een ophangsysteem!). Ze zijn ingelijst in houten lijsten (50 bij 65 cm). Bij de tentoonstelling liggen brochures van De Opstap.

Wat biedt De Opstap?

De Opstap biedt dagbesteding in de vorm van creatieve cursussen voor Amsterdammers die kwetsbaar zijn ten gevolge van psychische problematiek.

Je kunt cursus volgen voor één dagdeel per week. Daarnaast bieden wij een vrije werkplaats.

De lessen zijn serieus en vragen om betrokkenheid. Aan de hand van opdrachten kun je je talenten en technieken ontwikkelen. Het samen bekijken van het werk is onderdeel van de les.

Contact

De Opstap is HKZ gecertificeerd.Stichting De Opstap
Mauritskade 24
1091 GC Amsterdam
020 665 62 15
info@deopstap.nl

Wij zijn van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar.

Kennismakingsgesprekken worden op afspraak gedaan.